Wist je dat je jouw laadpaal kunt koppelen aan een installatie met zonnepanelen? Bij Otovo maken we jouw oplaad ervaring eenvoudig en betaalbaar. In dit artikel leggen we alles uit over de Wallbox Pulsar Plus laadpaal, de verschillende laadvermogens en de voordelen van het combineren met fotovoltaïsche panelen.

Jouw Wallbox laadpaal van Otovo

Otovo en Wallbox werken samen om jou een hoogwaardige laadoplossing te bieden, aangepast aan jouw behoeften en voertuigen.

De Wallbox Pulsar Plus is een toonaangevend model dat we bijzonder waarderen vanwege zijn veelzijdigheid. Deze laadpaal combineert een compact ontwerp met geavanceerde functies en is beschikbaar in verschillende laadvermogens!

💡 Wallbox direct met zonnepanelen kopen💡

Bij Otovo werken we met grote merken voor laadpalen zoals Huawei, Growatt en Wallbox samen. Als je al zonnepanelen en een elektrische auto hebt, is een laadpaal thuis onmisbaar. Bekijk de mogelijkheden op onze productpagina's.

Wallbox Pulsar Plus in verschillende uitvoeringen

Wallbox 7 kW

Als je op zoek bent naar een snel en efficiënte laadpaal voor thuis, is de Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW model ideaal voor jou.

Met een kleine tot middelgrote batterijcapaciteit is deze laadpaal perfect voor dagelijkse ritten en stadsauto's.

Hier zijn de kenmerken van de Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW laadpaal:

Model Wallbox Pulsar Plus 7,4 kW
Maximale laadvermogen 7,4 kW
Nominale spanning 230 V
Systeem Enkelfase
Type aansluiting Type 1 / 2
Laadmodus Modus 3
Installatie Muurmontage
Connectiviteit Wifi/Bluetooth

Dit model is compatibel met de meeste elektrische voertuigen op de markt en biedt een betrouwbare en handige laadoplossing, of je voertuig nu is uitgerust met een type 1 of type 2 aansluiting.

Het kleine extraatje? De Wallbox Pulsar Plus 7 kW heeft specifieke functies om jouw energiebeheer te optimaliseren, wat hem een slimme en duurzame keuze maakt.

Wallbox 11 kW

Heb je behoefte aan een sneller en krachtiger laadpaal? De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een uitstekende optie voor jouw elektrische voertuig.

Hij biedt een laadvermogen van 11 kW en is bijzonder geschikt voor voertuigen met een grotere batterijcapaciteit of voor gebruikers die langere ritten maken en frequente, snelle laadbeurten nodig hebben.

Hier zijn de kenmerken:

Model Wallbox Pulsar Plus 11 kW
Maximale laadvermogen 11 kW
Nominale spanning 400 V
Systeem Driefase
Type aansluiting Type 2
Laadmodus Modus 3
Installatie Muurmontage
Connectiviteit Wifi/Bluetooth

Dit model biedt een goede balans tussen efficiënte laadtijd en beperkte kosten, en stelt je in staat jouw elektrische auto snel op te laden voor dagelijkse ritten.

Het kleine extraatje? Het compacte en elegante ontwerp past perfect in elke omgeving, of het nu aan een muur of in jouw garage is.

Wallbox 22 kW

Voor alle eigenaren van krachtige voertuigen die veel energie verbruiken, is de Wallbox Pulsar Plus 22 kW de ideale keuze.

Hoewel voornamelijk bedoeld voor commercieel gebruik, biedt dit laadpaal een laadvermogen van 22 kW en is perfect voor voertuigen met grote batterijen.

Model Wallbox Pulsar Plus 22 kW
Maximale laadvermogen 22 kW
Nominale spanning 400 V
Systeem Driefase
Type aansluiting Type 2
Laadmodus Modus 3
Installatie Muurmontage
Connectiviteit Wifi/Bluetooth

Dit model is perfect voor gebruikers die constante beschikbaarheid en optimale laad efficiëntie nodig hebben. Als dit jouw situatie is, bereid je dan voor op ultrasnelle laadsessies!

Maar de Wallbox Pulsar Plus 22 kW biedt meer. Hij profiteert ook van de nieuwste innovaties op het gebied van intelligent energiebeheer, wat niet alleen een snelle laadsessie maar ook optimalisatie van jouw elektriciteitsverbruik betekent, om jouw energiekosten te verlagen.

Wallbox laadpaal en Zonnepanelen

Bij Otovo bieden we je een combinatie die jouw oplaad ervaring revolutioneert: de Wallbox laadpaal in combinatie met de installatie van zonnepanelen.

Een perfecte match! Het combineren van beide thuis is een uitstekende manier om dagelijks kosten te besparen en jouw impact op het milieu te verminderen.

Niet alleen gebruik je schone energie om jouw voertuig op te laden, maar je verlaagt ook jouw elektriciteitskosten.

Bovendien stelt deze combinatie je in staat om jouw eigen verbruik aanzienlijk te verhogen, waardoor je beschermd bent tegen schommelingen in elektriciteitsprijzen en eventuele stroomuitval.

Met een zonne-installatie kun je jouw voertuig op elk moment opladen, zelfs tijdens piekuren of perioden van hoge vraag.

De Wallbox elektrische voertuig oplader, gekoppeld aan zonnepanelen, biedt je een kant-en-klare installatie die eenvoudig te beheren is via een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde connectiviteit opties. Dit geïntegreerde systeem zorgt voor intelligent energiebeheer, waarbij de zonneproductie wordt aangepast aan jouw laad behoeften en het gebruik van elke geproduceerde kilowattuur wordt geoptimaliseerd.

Wil je jouw zelfconsumptie maximaliseren met zonnepanelen en een laadpaal thuis? Voer hieronder jouw adres in voor een gratis offerte!

Voordelen van de Wallbox Oplader voor Elektrische Voertuigen

Zoals eerder besproken, bieden Wallbox laadpalen tal van voordelen, vooral wanneer ze worden gecombineerd met fotovoltaïsche installaties. Hier vertellen we je er meer over:

- Optimale energie-efficiëntie: Wallbox laadpalen zijn ontworpen om energieverliezen te minimaliseren, waardoor de hoeveelheid zonne-energie die naar jouw voertuig wordt overgebracht, wordt gemaximaliseerd. Dankzij geavanceerde energiemanagement technologieën bieden ze een snelle en economische oplaad ervaring, waardoor de elektriciteitskosten op de lange termijn worden verlaagd.

- Compatibiliteit met zonne-installaties: Zoals hierboven beschreven, zijn Wallbox laadpalen perfect compatibel met zonnepanelen, waardoor je kunt profiteren van de hernieuwbare energie die thuis wordt geproduceerd.

- Vermindering van de CO2-voetafdruk: Het is geen geheim, maar het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van zonne-energie om jouw elektrische voertuig op te laden, jouw CO2-voetafdruk aanzienlijk vermindert.

- Flexibiliteit en universaliteit: Wallbox laadpalen (beschikbaar in verschillende vermogens) zijn compatibel met de meeste elektrische voertuigen op de markt en bieden een universele laadoplossing.

- Eenvoudig op afstand beheren: Je profiteert van eenvoudig beheer op afstand via een intuïtieve en gratis mobiele app, waarmee je volledige controle hebt over jouw energieverbruik en laad gewoonten.

my Wallbox

Wist je dat het merk Wallbox laadpaalen zijn eigen gratis monitoringplatform biedt met my Wallbox?

Dit platform stelt je zelfs in staat om jouw laadsessies te plannen en te personaliseren! En dat is nog niet alles!

Met de my Wallbox app kun je:

1. Besparen op jouw energiekosten: Plan jouw laadsessies tijdens daluren, wanneer de energie goedkoper is. Zo optimaliseer je jouw energiekosten en bespaar je op de lange termijn.

2. Altijd controle houden: Monitor de status van jouw autolader in realtime en op afstand. Je kunt een laadsessie starten of stoppen, jouw lader op afstand vergrendelen of ontgrendelen. Dit is handig en veilig.

3. Toegang krijgen tot realtime statistieken: Je hebt gedetailleerde inzichten in jouw energiegebruik en -kosten. Zo kun je jouw laad gewoonten volgen en aanpassen voor maximale efficiëntie.

4. Geavanceerd energiemanagement: Voor wie nog verder wil gaan, zijn er functies zoals Eco-Smart en Power Boost waarmee je het energiegebruik kunt optimaliseren. Je kunt zelfs een Wallbox energiemeter toevoegen om geavanceerde energiemanagement opties te activeren die de lading aanpassen aan jouw behoeften en zonne-energieproductie.

Installatie van jouw Wallbox met Otovo

Bij Otovo maken we de installatie van jouw Wallbox laadpaal en zonnepanelen eenvoudig.

Voor een zorgeloze ervaring zorgen onze experts voor alles, van de evaluatie van jouw behoeften tot de ingebruikname van de laadpaal.

Enkele snelle stappen en je kunt genieten van jouw nieuwe ecologische en economische laadoplossing!

1. Initiële evaluatie: Onze technici voeren een volledige evaluatie van jouw woning uit om de ideale locatie voor de Wallbox en zonnepanelen te bepalen.

2. Voorbereiding en planning: We maken een persoonlijk installatieplan, rekening houdend met jouw bestaande elektrische infrastructuur en specifieke behoeften.

3. Installatie van de zonnepanelen en de laadpaal: Onze gecertificeerde installateurs verzorgen de installatie van jouw zonnepanelen en Wallbox laadpaal. Ze zorgen ervoor dat alles voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

4. Ingebruikname en configuratie: Na de installatie nemen onze technici het Wallbox laadpaal in gebruik. Ze configureren de lader en de my Wallbox app zodat je eenvoudig jouw laadsessies kunt beheren.

5. Support en onderhoud: Otovo blijft beschikbaar voor alle technische ondersteuning of onderhoud dat nodig is.

Gratis offerte zonnepanelen en laadpaal

Prijs van de Wallbox Pulsar Plus

De prijs van de Wallbox Pulsar Plus varieert tussen €1800 en €3000, afhankelijk van het gekozen model.

Deze prijs omvat niet alleen de laadpaal, maar ook de professionele installatie door onze experts en de volledige begeleidingsdiensten die Otovo biedt.

Door te investeren in een Wallbox laadpaal kies je voor superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust, terwijl je actief bijdraagt aan de overgang naar een duurzame en milieuvriendelijke toekomst.

Je profiteert van een kant-en-klare oplossing waarmee je jouw elektrische voertuig efficiënt en voordelig kunt opladen, terwijl je het gebruik van zonne-energie maximaliseert.

Kortom, je doet een slimme en duurzame investering!

De beste laadpalen voor elektrische voertuigen

Otovo biedt ook andere laadpalen aan, waaronder de beste laadpalen voor elektrische voertuigen.

Naast Wallbox vind je in ons assortiment laadpalen van gerenommeerde merken zoals Growatt en Huawei.

Elk merk heeft zijn eigen voordelen, en ons technische team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Bekijk ons artikel over de beste laadpalen voor elektrische voertuigen voor meer informatie over onze aanbiedingen en ontdek waarom Otovo jouw ideale partner is voor de energietransitie!

Ontvang een gratis offerte!
Je hebt je succesvol geabonneerd op Otovo BE
Welkom terug!
Super goed!
Je link is verlopen
Succes!